Estem en una zona, l’Alt Penedès on la gran diversitat de sòls i microclimes ha permès l’obtenció de vins reconeguts per la seva qualitat i les seves particularitats al llarg de la història. Sabem que estem elaborant productes que venen d’ un fruit, el raïm, que ens el dóna la terra i som conscients que si som curosos amb la terra aquesta ens donarà un raïm amb caràcter i personalitat.
Per tant creiem en una viticultura respectuosa sense herbicides ni pesticides amb un codi de bones practiques fent a la vinya les mínimes intervencions possibles.
Fem la verema quan els raïms de Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Xarel·lo Vermell estan en el seu punt òptim de maduració. El procés de premsat es fa realitzant una pressió molt suau sobre el raïm per tal d’obtenir el millor most, som molt escrupolosos amb els rendiments per tal d’aconseguir la fracció més qualitativa.
Seleccionem de manera minuciosa el raïm
Per després elaborar un vi ecològic deixant-lo reposar fins el moment més òptim per embotellar-lo
Vinificació per obtenir la màxima finor, caràcter i equilibri
Durant la fermentació els llevats transformen els sucres naturals del most en el vi.
En aquest procés dit vinificació controlem molt be la temperatura per tal d’obtenir la màxima finor, caràcter i equilibri en els nostres vins per preservar aromes primaris. Al llarg de l’hivern els vins reposen dins les tines fins que s’inicia el procés de tiratge en el que embotellem el vi base juntament amb el sucre i els llevats.
Dins l’ampolla es produeix la segona fermentació, on els llevats transformen el sucre aportant les bombolles i l’escuma. La posterior interacció dels llevats o les mares i el vi durant la criança en ampolla, com a mínim al llarg de quinze mesos, aportarà sabors i aromes de major complexitat. Un cop acabat el periode de criança aclarim les ampolles amb un suau i precís moviment diari que permet fer baixar les mares fins al coll de l’ampolla perquè després es puguin expulsar en el desgorjat.
L’escumós ja límpid el tapem amb un tap de suro de màxima qualitat
I el vestim amb la nostra imatge per tal d’expedir-lo i compartir-lo amb els nostres clients i amics.
Aymar | Celler de vins ecològics de qualitat del Penedès
Celler de vins ecològics de qualitat del Penedès, a través d’una viticultura respectuosa elaborem els nostres vins i escumosos Clàssic Penedès.
Vins i escumosos ecològics del Penedès | Enoturisme Penedès
Celler autèntic al bell mig del Penedès amb tast de vins ecològics D.O. Penedès.
Aymar és un celler familiar de Castellví de la Marca, viticultors i el·laboradors de vins i escumosos Clàssic Penedès reconeguts d’alta qualitat.
Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei.
Funcional
Sempre actiu
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferències
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Estadístiques
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Màrqueting
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.