La família Ferrer des de fa sis generacions ha estat vinculada al món del vi.

Gregori Ferrer i Soler (1791-1853), i el seu fill Francesc a incis del segle XIX des de el port de Vilanova i la Geltrú ja embarcava vaixells amb vi cap Cuba, concretament a l’Habana.

Francesc Ferrer es va casar amb Lluïsa Aymar, una admiradora i difusora dels vins catalans.

L’actual Gregori Ferrer va créixer envoltat de vinyes. Des de petit ja participava a la verema que feien a casa i estava en contacte amb la vinya i la terra. Envoltat de Macabeu, Xarel·lo i Parellada va començar a apreciar cada varietat de raïm i a tenir curiositat pel món de la viticultura i ja més endavant pel de la viticultura ecològica. Trencant amb la tradició de producció de vi a doll del celler va incorporar un pas més en el procés d’elaboració: havia arribat el moment de vestir les ampolles amb la seva pròpia marca.

L'ànima i la força d'Aymar

La seva filla, la Núria, ha heretat aquest sentiment i passió per la cultura del vi del seu pare.

Un projecte personal amb què expressen la seva manera d’entendre, de viure i de fer gaudir a tothom dels seus vins i escumosos.

Tracten de transmetre la il·lusió pel vi i la seva personalitat. És per això que el celler Aymar compte amb el seu propi raïm, una base d’una qualitat excel·lent, d’aquest fruit arrelat a la nostre terra del Penedès.

El nostre repte és treballar respectant el medi ambient, amb el conreu raonat de les vinyes amb cultiu ecològic.

Al moment de la verema seleccionem de manera minuciosa el raïm, per després elaborar un vi ecològic deixant-lo reposar fins el moment més òptim per embotellar-lo.