Seguim amb la proposta de menús i maridatges per encarar de la millor manera la segona setmana de confinament.
Per aquells que se us ha esgotat la imaginació culinària durant la primera setmana de quarantena, us proposem uns menús per fer a casa de la mà del xef de Vilagut Restaurant acompanyats del vi que marida millor del nostre celler.
Si no disposes d’algun dels següents ingredients i no necessites realment anar a comprar, substitueix-los per altres que tinguis i solucionat!
ENS PODREU SEGUIR EN DIRECTE CADA DIA A PARTIR DE LES 11:30 H a https://www.instagram.com/aymar_wines/
DIMARTS
Plat: Lluç/rap a la vasca
Maridatge: Xarel·lo blanc de Castell de Pujades
Ingredients per 2 pax:
– 2 filets de peix de 140g
– Un grapat de pèsols
– 4 espàrrecs blancs
– 1 ou
– 1 cullarada de Farina
– 1/2 got vi blanc
– 1/5 part de porro
– 1/2 ceba
– 1 dent d’all
– Un trosset espina de lluç/rap
Aquest és el resultat de la nostra proposta per aquest dimarts!
Cada dia de la setmana maridatge dels plats de Vilagut Restaurant, amb els vins i Clàssics Penedès ecològics Aymar.