Seguim amb la proposta de menús i maridatges per encarar de la millor manera la segona setmana de confinament.
Menús per fer a casa de Vilagut Restaurant acompanyats dels vins i escumosos Clàssic Penedès que marida millor d’Aymar.
Si no disposes d’algun dels següents ingredients i no necessites realment anar a comprar, substitueix-los per altres que tinguis i solucionat!
ENS PODREU SEGUIR EN DIRECTE CADA DIA A PARTIR DE LES 11:30 H a https://www.instagram.com/aymar_wines/
DIVENDRES
Plat: Pèsols amb ceba tendra i botifarra negre
Maridatge: Aymar Rosé Extra Brut Reserva
Ingredients per 2 pax:
– 300g de pèsols
– 2 cebes tendres
– 2 branques de menta
– 1/2 botifarra negre de cordó
– 1/2 got de vi blanc
Aquest és el resultat de la nostra proposta d’aquest divendres!
Cada dia de la setmana maridatge dels plats de Vilagut Restaurant, amb els vins i Clàssics Penedès ecològics Aymar.