Per aquells que se us ha esgotat la imaginació culinària durant la primera setmana de quarantena, us proposem uns menús per fer a casa de la mà del xef de Vilagut Restaurant acompanyats del vi que marida millor del nostre celler.
Si no disposes d’algun dels següents ingredients i no necessites realment anar a comprar, substitueix-los per altres que tinguis i solucionat!
ENS PODREU SEGUIR EN DIRECTE CADA DIA A PARTIR DE LES 11:30 H a https://www.instagram.com/aymar_wines/
DIJOUS
Plat: Arròs amb sèpia i carxofa
Maridatge: Aymar Brut Nature Reserva
Ingredients per 2 pax:
– Pel sofregit: 1 sèpia petita, 2 carxofes, 1 ceba figueres, 1 dent d’all, 1 tomàquet rama madur i una mica de pebrot vermell.
– Pel fumet: 1 espina de peix, 1 porro, 1 tomàquet, 1 branc d’api, 1 ceba, 1 pastanaga gran.
Així ens ha quedat de bo la nostra proposta per aquest dijous!
Cada dia de la setmana maridatge dels plats de Vilagut Restaurant, amb els vins i Clàssics Penedès ecològics Aymar.