Per aquells que se us ha esgotat la imaginació culinària durant la primera setmana de quarantena, us proposem uns menús per fer a casa de la mà del xef de Vilagut Restaurant acompanyats del vi que marida millor del nostre celler.
Si no disposes d’algun dels següents ingredients i no necessites realment anar a comprar, substitueix-los per altres que tinguis i solucionat!
ENS PODREU SEGUIR EN DIRECTE CADA DIA A PARTIR DE LES 11:30 H a https://www.instagram.com/aymar_wines/
DILLUNS
Plat: Llenties amb verdures i ou passat per aigua
Maridatge: Xarel·lo Vermell de Castell de Pujades
Ingredients per 2 pax:
– 200g llentia pardina
– 1 porro
– 3 pastanagues
– 1 carbassó
– 1 carxofa
– 2 cebes figueres
– 2 ous
Així ens ha quedat de bo la nostra proposta per aquest dilluns!
Cada dia de la setmana maridatge dels plats de Vilagut Restaurant, amb els vins i Clàssics Penedès ecològics Aymar.