Comparteix amb nosaltres la il·lusió pel vi i la seva personalitat.

A través de les nostres experiències enoturístiques, expressem la nostra manera d’entendre, de viure i de fer gaudir a tothom dels nostres vins i escumosos.

Des de fa sis generacions vinculats al món del vi, Aymar és un segell de personalitat on es barreja la passió per la viticultura ecològica, el respecte pel medi ambient, el prestigi de fer vins excel·lents i la il·lusió de les persones que hi formen part.

Visita i degustació al nostre celler del Castell de Pujades.

Coneix l’entorn on neixen els nostres vins i escumosos ecològics Clàssic Penedès.

Compartirem l’experiència i els coneixements de la tradició vitivinícola del nostre celler, amb la base de la viticultura ecològica i el respecte pel medi ambient, coneixeràs i degustaràs el territori del Penedès a través dels nostres vins i escumosos.

La visita acabarà amb un tast de 3 productes adients segons l’època de l’any.

1,5h.

3

18 € pp

Passeig en veler, tast de vins i Clàssics Penedès enmig del mar.

Excursió en veler amb sortida del port del Garraf, per conèixer la costa Catalana de la comarca del Garraf i tast de vins i escumosos Aymar.

Gaudeix d’una jornada al mar veient els encants de la costa del Garraf i després viu un tast de vins juntament amb un tècnic del celler en el mateix veler, una bonica cala, o en un dels increïbles paratges de la costa ens acompanyaran durant el trajecte.

La visita constarà d’un tast de 3 productes acompanyat d’un pica pica:

AYMAR RESERVA BRUT NATURE

AYMAR TRANQUIL ROSE

AYMAR ICE EXTRA DRY

3 h.

3

65 € pp

Enoturisme Penedès | Visita celler amb tast de vins ecològics i escumosos Clàssic Penedès

Activitats enoturisme al Penedès i degustació dels nostres vins i escumos ecològics.

 

Visita i tast al celler AYMAR | Enoturisme Penedès

Visita un celler autèntic al bell mig del Penedès amb tast de vins ecològics D.O. Penedès.

Al nostre celler d’Aymar, situat al bell mig del Penedès, ofereix una proposta per apropar els visitants a la viticultura , per a aquells que comencen a explorar el món del vi, o per als més experts, hi ha la possibilitat de fer una passejada guiada per les vinyes de la masia i descobrir l’agricultura ecològica, i després pel celler, per aprendre el procés d’elaboració i fer un tast de vins del Penedès i dels vins escumosos Clàssic Penedès.