Tres dels nostres vins han estat distingits amb dues medalles de plata i una de bronze al concurs Decanter World Wine Awards.
- Castell de Pujades, Xarel·lo Vermell 2021 – 90 punts, medalla de plata
- Aymar, Brut Nature Reserva 2016 – 90 punts, medalla de plata
- Aymar, Rosé Extra Brut Reserva 2017 – 87 punts, medalla de bronze
Podeu tastar els tres vins i escumosos Clàssic Penedès guardonats, així com la resta de productes Aymar, als diversos tasts i maridatges on estarem presents aquest mes de Juny:
SOPAR-MARIDATGE A LA SINGULAR VILANOVA
Ruta Gastronòmica DO Penedès
16/06/2022 | 21 h.
LA NIT DELS XAREL·LOS
Maridatge de vins Xarel·lo de la DO Penedès i la gastronomia del restaurant El Gat Blau
18/06/2022 | 19 h – 23h
MARIDATGE AL MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Petit taller amb Jordi Limón, xef del restaurant Somorrostro, sobre formes tradicionals d´aprofitament del peix.
30/06/2022 | 20:15h
La Floració de la Vinya al Penedès, un moment màgic on la vinya necessita totes les atencions.
A finals de la primavera apareixen els primers embrions de les flors a la vinya, i la floració al celler Aymar s’està produint en aquests instants.
Les flors, un cop pol·linitzades, desenvoluparan el gra de raïm, i la transformació de la flor en fruit, que es completarà en 2 o 3 setmanes després de la floració.
En aquest moment comença el desenvolupament de la fruita, el raïm.