Acabem amb aquest diumenge les propostes diàries de maridatges d’aquesta setmana, esperem que us hagin agradat i que els hàgiu gaudit molt!
Menús per fer a casa de Vilagut Restaurant acompanyats dels vins i escumosos Clàssic Penedès que marida millor d’Aymar.
Si no disposes d’algun dels següents ingredients i no necessites realment anar a comprar, substitueix-los per altres que tinguis i solucionat!
DIUMENGE
Plat: Pollastre al forn amb prunes i pinyons
Maridatge: Reserva Única 2013 d’Aymar
Ingredients per 2 pax:
– 1 pollastre sencer eviscerat
– 3 cebes
– 3 pastanagues
– 2 tomàquets
– 1 òs de genoll de vedella
– 1 porro
– 1 branca d’api
– 10g de pinyó castellà
– 12u de prunes seques
Aquest és el magnífic plat per aquest diumenge!
Cada dia de la setmana maridatge dels plats de Vilagut Restaurant, amb els vins i Clàssics Penedès ecològics Aymar.