Per aquells que se us ha esgotat la imaginació culinària durant la primera setmana de quarantena, us proposem uns menús per fer a casa de la mà del xef de Vilagut Restaurant acompanyats del vi que marida millor del nostre celler.
Si no disposes d’algun dels següents ingredients i no necessites realment anar a comprar, substitueix-los per altres que tinguis i solucionat!
ENS PODREU SEGUIR EN DIRECTE CADA DIA A PARTIR DE LES 11:30 H a https://www.instagram.com/aymar_wines/
DISSABTE
Plat: Bandarilles aperitiu
Maridatge: Aymar Ice Extra Dry
Ingredients per les broxetes:
– 6 anxoves
– 6 seitons amb vinagre
– 12 olives farcides d’anxova
– 6 piparres
– 6 palillos llargs
Ingredients per la salsa:
– 1 xic de pebre vermell dolç
– 1 xic de pebre vermell picant
– Pebre
– Aigua
– Oli
– Vinagre
Ingredients per l’Aymar Ice
– 2 pells de taronja
Aquest és el resultat per aquest dissabte!
Cada dia de la setmana maridatge dels plats de Vilagut Restaurant, amb els vins i Clàssics Penedès ecològics Aymar.