Comparteix amb nosaltres la il·lusió pel vi i la seva personalitat.

A través de les nostres experiències enoturístiques, expressem la nostra manera d’entendre, de viure i de fer gaudir a tothom dels nostres vins i escumosos.

Des de fa sis generacions vinculats al món del vi, Aymar és un segell de personalitat on es barreja la passió per la viticultura ecològica, el respecte pel medi ambient, el prestigi de fer vins excel·lents i la il·lusió de les persones que hi formen part.

Visita i degustació al nostre celler del Castell de Pujades.

Coneix l’entorn on neixen els nostres vins i escumosos ecològics Clàssic Penedès.

Compartirem l’experiència i els coneixements de la tradició vitivinícola del nostre celler, amb la base de la viticultura ecològica i el respecte pel medi ambient, coneixeràs i degustaràs el territori del Penedès a través dels nostres vins i escumosos.

La visita acabarà amb un tast de 3 productes:

AYMAR RESERVA BRUT NATURE

XAREL·LO VERMELL

AYMAR ROSÉ ECO

1,5h.

3

15 € pp

Passeig en veler, tast de vins i Clàssics Penedès enmig del mar.

Excursió en veler amb sortida del port del Garraf, per conèixer la costa Catalana de la comarca del Garraf i tast de vins i escumosos Aymar.

Gaudeix d’una jornada al mar veient els encants de la costa del Garraf i després viu un tast de vins juntament amb un tècnic del celler en el mateix veler, una bonica cala, o en un dels increïbles paratges de la costa ens acompanyaran durant el trajecte.

La visita constarà d’un tast de 3 productes acompanyat d’un pica pica:

AYMAR RESERVA BRUT NATURE

AYMAR TRANQUIL ROSE

AYMAR ICE EXTRA DRY

3 h.

3

65 € pp